OBRAČUN OKO DUGOVA?

Više mrtvih u pucnjavi u selu kod Duge Rese

Bionic
Reading

Dvije osobe ubijene su popodne u pucnjavi u Belavićima, kraj Duge Rese nešto prije 14 sati, a potom je i ubojica presudio sam sebi, javljaju lokalni mediji

Pucnji su se čuli u obiteljskoj kući, a policija je trenutačno na ulici s dugim cijevima i potpuno je blokirala mjesto.

Jednom muškarcu pucano je u glavu dok je drugi ubijen odmah nakon njega, a prema prvim informacijama, ubojica je potom presudio sam sebi i ubrzo nakon toga preminuo, javlja Radio Mrežnica, doznajući da je ubojica obrtnik iz Belavića M. F. koji je iz zasad nepoznatih razloga ubio također dugoreške obrtnike Z. K. i M. L. 

KAportal
javlja kako je navodno riječ o obračunu oko dugova, a policija je samo izvijestila da je u obiteljskoj kući u Belavićima pronašla dva mrtva tijela te da se jednoj osobi pruža liječnička pomoć. Očevidom će rukovoditi županijski državni odvjetnik.

Umro i treći muškarac

U Belaničima kod Duge Rese u pucnjavi su poginula trojica muškaraca jer treći, unatoč liječničkoj pomoći, nije preživio, javila je karlovačka Policijska uprava.

Na molbu da potvrdi navode medija da su ubijene osobe braća, glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard rekla je kako to ne može potvrditi jer se još utvrđuju identiteti sve trojice.

Lokalni karlovački mediji izvijestili su, naime, da je riječ o ubojstvu dvojice braće te da je treći brat počinio samoubojstvo.

Mjesto tragedije je obiteljska kuća, a policija je i prije početka očevida osigurala taj dio sela. Ekipa za očevid tek se očekuje.