velika brzina

[VIDEO] Pogledajte sam trenutak strašnog sudara u Dubravi

07.03.2019 u 19:02

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama pojavila se snimka samog trenutka prometne nesreće u Dubravi. Trenutak nereće u kojem je ozlijeđeno troje ljudi snimila je kamera vozača koji je izlazio na Aveniju Dubrava iz sporedne ulice

U zagrebačkoj Dubravi, na križanju Avenije Dubrava i Kapucinske ulice nešto prije 13 sati, sudarila su se vozila marke Audi i BMW. Osim vozača, ozlijeđena je i djevojka, koja je stajala na obližnjoj stanici, jer su ju pogodile krhotine.

Nakon strahovitog sudara sudara na mjesto nesreće pristigli su policajci te Hitna pomoć i vatrogasci. Uslijed strašnog naleta, BMW je odbačen u stup javne rasvjete pa sve do parkinga na kojem je oštetio nekoliko automobila.

A na društvenim mrežama pojavila se snimka jednog vozača koji je kamerom iz svog automobila snimio sudar.

  • +46
Prometna nesreća na križanju Avenije Dubrava i Kapucinske ulice Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

Kako doznaje Jutarnji list, BMW koji je velikom brzinom išao po Aveniji Dubrava vozio je Mihael Ćibarić (26), jedan od četvorice braće Ćibarić koji su prije godinu dana, nezadovoljni sporim 'tretmanom' u KB-u Dubrava, napali administratora bolnice.

Ćibarić je osuđen pravomoćno na devet mjeseci zatvora, koji su mu zamijenjeni radom za opće dobro.

Drugi sudionik nesreće s kojim se Ćibarić sudario također dobro poznat policiji. Radi se o hotelijeru i menadžeru Robertu Paliću (51), koji je sjedio za upravljačem Audija RS 8, i protiv kojeg je USKOK prošle godine otvorio istragu da je šef skupine koja je, trgujući luksuznim vozilima, utajila porez.