'VJERODOSTOJNO'

Unex se oglasio o snimanju Plenkovićevog spota u Šavorićevom uredu

  • Autor: T.Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 22.05.2018 16:43
  • Objavljeno 22.05.2018 u 16:43
Andrej Plenković u spotu Vjerodostojno

Andrej Plenković u spotu Vjerodostojno

Izvor: Screenshot / Autor: HDZ

Lokaciju za snimanje TV spota za predizbornu kampanju za kandidata HDZ-a Andreja Plenkovića 2016. godine odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri predložila je Unex Grupa sa svojim timom stručnjaka i ta lokacija je uz ostale bila prihvaćena od strane klijenta, priopćile su u utorak agencije Unex Grupa i Unex Media koje su bile angažirane na HDZ-ovoj kampanji

Agencije za oglašavanje i zakup i planiranje medija u priopćenju navode da su 2016. angažirane od strane HDZ-a na poslovima realizacije i plasiranja kampanje u medije te da je realizacija posla bila definirana potpisanim ugovorima o suradnji sa HDZ-om i obje agencije.

'U skladu sa istima započele su i do kraja realizirale kampanju, kao i bile ovlaštene za angažman podizvođača po načelima iznalaženja najboljih specijalista za pojedina područja', stoji u priopćenju koje potpisuje Andrea Šumanovac, glavna izvršna direktorica Unex Grupe i Unex Medije.

Predizborni spot HDZ-a 'Vjerodostojno'

Izvor: Društvene mreže / Autor: HDZ

Pritom se ističe da kreativni koncept kampanje potpisuje Boris Malešević, dok je kompletan razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor povjeren agencijama Unex Grupa i Unex Media.

'U tom kontekstu Unex Grupa je sa svojim timom stručnjaka predložila i jednu od lokacija za snimanje TV spota, odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri, koji je uz ostale lokacije bio prihvaćen od strane klijenta', navodi se u priopćenju.

  • +11
  • +8

Andrej Plenković

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Napominje se i da je HDZ sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje kao i svih sredstava komunikacije uključujući i troškove produkcije TV spotova.

Boris Šavorić bio je član takozvane skupine Borg i sudjelovao je u izradi zakona 'lex Agrokor'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!