OBRAČUN U RIJECI

Uhićen napadač koji je ubo mladića nožem

19.08.2009 u 14:05

Bionic
Reading

Riječki su policajci nakon dvodnevnog traganja pronašli i uhitili 25-godišnjeg Riječanina kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak oko 18 sati u ulici Milutina Barača, kod café bara Moto Mariner, nožem u leđa teško ozlijedio 25-godišnjeg V.M., doznaje se od riječke policije

Napadač je priveden na kriminalističku obradu, a policija će protiv njega podignuti kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva. Obrada je u tijeku, a još se ne zna hoće li biti prepraćen u zatvor ili će se braniti sa slobode.

Mladići su se najprije verbalno, a potom i fizički obračunali. Deblji kraj je izvukao V.M. kojeg je njegov suparnik ubo više puta nožem u leđa te pobjegao.

Kolima Hitne medicinske pomoći V.M. u teškom je stanju prevezen u KBC Rijeka, gdje je hitno operiran, a djelatnici PU Primorsko-goranske odmah su započeli potragu za počiniteljem.

Budući da se uz café bar nalazi područje Lučke uprave, cijeli je događaj snimljen nadzornom kamerom koja je postavljena na ulazu, što je policajcima olakšalo prepoznavanje počinitelja ovog teškog kaznenog djela.