TRAGEDIJA U ZADRU

Uhićen mladić koji je tijekom ručka ubio majku i baku

29.03.2013 u 21:57

Bionic
Reading

Zadarska policija uhitila je u petak oko 20 sati, nedaleko od mjesta zločina, 20-godišnjaka osumnjičenog za dvostruko ubojstvo u zadarskom predjelu Bokanjac te ga privela u svoje prostorije na kriminalističko istraživanje

Podsjetimo, istog dana oko 14.30 sati policija je zaprimila dojavu da su u obiteljskoj kući na Bokanjcu pronađena dva beživotna ženska tijela. Zadarski list saznaje kako su u pitanju Rena, primalja u OB Zadar, i njezina svekrva Nita Mesnić. Njihova beživotna tijela pronašao je Mario Mesnić, suprug prve, a sin druge žene. Stravičan prizor nesretni muškarac zatekao je nakon povratka kući.

Glavni osumnjičenik za ubojstva od prvog je trenutka bio njegov sin L. M. koji se susjedovim automobilom udaljio prema centru grada. Njegov automobil pronađen je na Relji gdje obitelj ima stan, no u njemu ga interventna policija nije pronašla.

Intenzivna potraga je okončana tamo gdje je i započela, na Bokanjcu, oko 20 sati. Prema neslužbenim informacijama, tragedija se dogodila za vrijeme obiteljskog ručka kada je tupim predmetom L. M. zatukao majku i baku. Što je ponukalo inače mirnog mladića na ovaj monstruozni čin, nitko ne može ni pretpostaviti.

Zadarski list javlja kako je mladiću jesenas dijagnosticirana Chronova bolest, zbog čega je naglo izgubio kilažu te se povremeno loše osjećao, no to su i jedini problemi za koje njegovi susjedi znaju. Odrastao je u stanu na Relji uz dvije starije sestre, od kojih jedna već ima obitelj, dok je druga, prema pričama susjeda, u bračne vode trebala uploviti sredinom travnja.