NOVA IZRAVNA LINIJA

U Pulu prvi put sletio zrakoplov iz St. Petersburga

27.05.2018 u 15:00

Bionic
Reading

U pulsku zračnu luku u nedjelju ujutro prvi je put sletio zrakoplov kompanije S7 iz St. Petersburga kojim je u Istru doputovalo 85 turista koji će idućih tjedan dana boraviti na istarskom poluotoku

Time je otvorena nova izravna linija od Pule do Sankt Petersburga u sklopu koje će biti moguće letjeti jednom tjedno- nedjeljom, zrakoplovima Airbus A319.

  • +7
U Zračnu luku Pula po prvi puta sletio zrakoplov kompanije S7 iz St. Petersburga Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Kako navode u pulskoj Zračne luke, 'S7 Airlines ima najnoviju i jednu od najmodernijih flota na ruskom tržištu zrakoplovnog prijevoza. Među prvih je 100 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki, treći u Istočnoj Europi. Kompanija je dobitnik nagrade za vodeću sigurnost u kategoriji 'Sigurnost prijevoza: sigurni let', a lani su prevezli više od 14,2 milijuna putnika'.

'Iznimno smo zadovoljni što smo otvorili još jednu izravnu liniju koja će jednom tjedno, do kraja rujna, u Pulu dovoziti turiste iz Rusije', izjavio je novinarima direktor pulske Zračne luke Svemir Radmilo.