užas u srbiji

Otac osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić u pritvoru, evo kako se branio

07.04.2024 u 13:21

Bionic
Reading

U noći na nedjelju premino je brat osumnjičenog za ubojstvo djevojčice Danke Ilić. Njegov otac je nakon ispitivanja završio u pritvoru. Još uvijek se traga za tijelom

18:47 Tijelo preminulog brata osumnjičenog za ubojstvo Danke Bilić otpremljeno je na obdukciju u Beograd. Područje kanjona pretražuju dronovi.

17:50 Otac osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić (2) ispitan je u nedjelju te se branio šutnjom. Kako prenose srpski mediji, određen mu je pritvor. Potraga za tijelom ubijene djevojčice nastavlja se pretragom Lazarovog kanjona.

16:29 MUP Srbije navodi da je osumnjičenom pozlilo u ranim jutarnjim satima te je u 3:10 umro usprkos pravovremenoj reakciji liječnika iz Doma zdravlja u Boru koji su ga pokušali reanimirati. >>> Pročitajte više

15:32 Brat osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić preminuo je od infarkta, pišu srpski mediji.

14:38 Kako doznaje Blic, preminuli brat osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnjakinje jučer je priznao da je pomagao u sakrivanju tijela. On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije nađena ubijena curica.

13:21 'D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagiranju policijskih službenika i doktora Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 sati preminuo, a doktor je konstatirao prirodnu smrt.

O događaju je odmah obaviješteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu', glasi priopćenje, prenosi N1 Srbija.

  • +7
Bor: Potraga za djevojčicom Dankom Ilić Izvor: Cropix / Autor: CROPIX

13: 00 Potraga za tijelom djevojčice još traje. Kako navode iz policije, istraga ide u tri smjera, a pretražuje se i šuma kod Lazareve pećine. Jedan od osumnjičenih i dalje se brani šutnjom, a pod sumnjom za teško ubojstvo dvogodišnjakinje u pritvoru će provesti 30 dana.