AMBICIOZNI EA

U planu novi Medal of Honor i Need for Speed

13.01.2012 u 12:57

Bionic
Reading

Sasvim očekivano, EA je na zatvorenim konferencijama počeo s predstavljanjem nove igre Medal of Honor, ali i još jednog naslova Need for Speed

Kada se 2010. pojavio na tržištu, mnogi se se nadali da će upravo Medal of Honor Call of Duty franžizi pružiti ono što joj je prošle godine pružio Battlefield 3 – respektabilnu konkurenciju. To se, međutim, nije dogodilo, a igra je zakazala u gotovo svim segmentima osim u multiplayeru koji je ionako radio – DICE.

 

Igre se tek danas sjećamo po aferi koju je uzrokovala mogućnost da igrač zaigra na strani Talibana. To je na noge diglo tisuće lažnih moralista diljem SAD-a, a EA je na kraju popustio i Talibane preimenovao u 'Opposing Force'. Svašta.

 

Unatoč prvoj igri koja je bila tek prosječna, jasno je da EA ovim rebootom serijala na umu nije imao samo jednu igru. Tako je na nedavnoj zatvorenoj konferenciji učesnicima predstavljen nadolazeći Medal of Honor ali i Need for Speed; 'Prezentacija EA bila je odlična! Predstavljen je novi Medal of Honor i Need for Speed 13! Bit će ovo odlična godina za EA!' objavio je na Twitteru predstavnik Game.co.uk koji je bio na konferenciji.

 

Tweet je kasnije ipak obrisan zbog očitih razloga, no vrlo skoro očekujemo i službenu objavu ovih informacija iz EA-a.