OSUMNJIČEN SIN

U kući kod Hrvatske Dubice pronađena ubijena starica

04.09.2012 u 18:21

Bionic
Reading

U mjestu Živaja kod Hrvatske Dubice pronađeno je mrtvo tijelo 83-godišnje Kate Miloš, a sumnja se da je riječ o ubojstvu za koje je navodno osumnjičen 60-godišnji sin žrtve koji je uhićen

Tijelo ubijene starice pronađeno je još u nedjelju navečer.

Od mještana Živaja, koje se nalazi između Sunje i Hrvatske Dubice, doznaje se da su se majka i sin, naseljenici iz BiH, često svađali u obiteljskoj kući te da se nisu družili ni s kim iz sela.

Kako se neslužbeno doznaje, osumnjičeni nije bio zaposlen, sve je više pio, a živjeli su od socijalne pomoći, uzgajajući svinje i perad.

Mještani pričaju kako se sin već godinama svađao s majkom, a u posljednje ju je vrijeme navodno i fizički zlostavljao, a kao razlog svađa navode to što mu majka nije mogla davati novac za alkohol.

Njegovu mrtvu majku pronašle su dvije susjede koje je šokirao prizor koji su vidjele. Katu su zatekle već mrtvu na podu u lokvi krvi. Ubrzo je stigla policija koja je Andriju odmah uhitila.

Mještanin Borislav Vidović izjavio je novinarima kako u tom kraju još nije zabilježen ovakav događaj. On tvrdi da su svi znali za probleme u obitelji Miloš, ali nitko ništa nije poduzimao. 'Bilo je samo pitanje vremena kada će se nešto slično dogoditi', rekao je.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke potvrdili su da je 83-godišnjakinja pronađena mrtva u nedjelju oko 20,30 sati, da je obdukcijom utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti te da još traje kriminalističko istraživanje.