tvrdi da je pokraden

Trump ne odustaje, objavljuje tvit za tvitom i poručuje: Pobijedit ćemo!

10.11.2020 u 18:08

Bionic
Reading

Donald Trump i dalje ne prestaje ponavljati da je na izborima došlo do masovne prevare. Danas je objavio niz tvitova u kojima govori o zlouporabi brojanja glasova i napominje kako će pobijediti.

Izborni stožer američkoga predsjednika Donalda Trumpa u ponedjeljak je podnio tužbu na saveznom sudu u Pennsylvaniji kako bi se dužnosnike te države spriječilo da potvrde pobjedu Joea Bidena.

O tome što misli o cijelom procesu, Trump kao i obično dijeli s pratiteljima na Twitteru. Tako je danas imao niz objava od kojih je dio pisan tiskanim slovima, prenosi N1.

"Jako napredujemo! Rezultati će početi stizati idući tjedan. Učinite Ameriku opet velikom", napisao je u jednoj objavi, a u sljedećoj dodao:

"Pobijedit ćemo!"

Brzo nakon toga napisao je: "Pripazite se masovne zlouporabe brojanja glasova, a kao i s ranim cjepivom, zapamtite da sam bio u pravu!"

U posljednjem se tvitu obratio republikancima. "Republikanci, nemojte dopustiti da se Andrew McCabe nastavi izvlačiti s totalnom kriminalnom aktivnošću. Ono što je on napravio ne bi se smjelo dozvoliti niti dogoditi u našoj zemlji. Borite se za pravdu!"