strah od migranata

Troskot: Govorimo o invaziji - od Plitvičkih jezera do Korenice idu 74 momka, hodaju kao bojna

26.10.2023 u 19:46

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot u Newsroomu je govorio o posjetu Izraelu gdje je bio s kolegama iz Sabora, Bojanom Glavaševićem i Marinom Miletićem.

“Zanimalo me što se to stvarno događa na terenu. Išli bismo i u Gazu da smo mogli ući, ali nikom pametnom ne bih preporučio da uđe sad u Gazu”, rekao je Troskot za N1, kazavši da su vidjeli grozote koje smo mogli gledati 90-ih godina kod nas.

Navodi da Izraelci traže dvije stvari od vladajućih – oslobađanje taoca i potpuno uništenje Hamasa.

Troskot se osvrnuo i na inicijativu stranačkog kolege, sinjskog gradonačelnika Mire Bulja koji je najavio da će na sinjskom području organizirati građanske straže duž granice s Bosnom i Hercegovinom te na migrantsku krizu.

'Govorimo o ozbiljnoj invaziji momaka od 20-ak godina. Od Plitvičkih jezera do Korenice 74 momka koji hodaju kao bojna', kazao je.

'Ne mogu govoriti o postotku terorista među migrantima. Letica kaže da nije pitanje hoće li se nego kada će se dogoditi teroristički napad', dodao je.

Na pitanje koje je rješenje u ovoj situaciji, Troskot kaže: 'U ovom trenutku vojska na granice kao odvraćajuća poruka migrantima.'

Komentirao je i ilegalni objekt koji njegov otac koristi u Parku prirode Vransko jezero, navodeći da se tamo odlaže alat.

'Ovo je samo pokazatelj meni da se kao saborski zastupnik nalazim na dobrom putu. Poruka svima koji su naraučili ovakvo djelo – nastavit ćemo češljati i dalje Barbarića, Šambića i Vujnovca. Nećemo posustati i nećemo stati otkrivati sve te njihove afere', poručio je Troskot.