policija istražuje

Tragedija u Virovitici: Mladi pročelnik pronađen mrtav nakon što ga je gradonačelnik prijavio za pronevjeru 17 milijuna

04.06.2019 u 13:46

Bionic
Reading

Pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Siniša Palm, koji je navodno kazneno prijavljen za pronevjeru 17 milijuna kuna, pronađen je mrtav u šumi u ponedjeljak oko 11 sati

Pročelnik Siniša Palm bio je dugogodišnji djelatnik Gradske uprave te je kratko vrijeme obavljao i dužnost direktora Informativnog centra Virovitica. Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin podnio je kaznenu prijavu protiv pročelnika zbog pronevjere 17 milijuna kuna, neslužbeno doznaje RTL.

'Nakon saznanja o počinjenju kaznenog djela isti trenutak podnio sam kaznenu prijavu Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a protiv odgovorne osobe pokrenuo postupak udaljenja iz službe te je razriješio svih ovlasti. Zbog zakonske obveze tajnosti vođenja postupka i izvida nadležnih tijela koji su u tijeku, ne mogu više ništa komentirati do okončanja postupka', naveo je gradonačelnik Ivica Kirin u svom priopćenju.

Iz Policijske uprave virovitičko-podravske potvrđuju da su zaprimili kaznenu prijavu te navode kako će obavijestiti javnost kada istraživanje bude gotovo.