BLOGER NEMA MIRA

Todorić se opet oglasio i poslao oštru poruku Plenkoviću

28.10.2017 u 18:01

Bionic
Reading

Ivica Todorić u subotu se po drugi put oglasio putem bloga poručivši: Premijer pokušava umanjiti kriminal u Agrokoru. 'Sve što radite i sve što branite u Agrokoru je protuzakonito i duboko neustavno', napisao je Todorić

'Premijer Plenković ponovno u najnovijoj izjavi pokušava umanjiti očigledne kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru. Izjavio je da je najvažnije da je vraćeno povjerenje kreditora - onih koji su sudjelovali u roll up-u . Da, zato jer im je po vašem nalogu Ramljak sramotnim roll up-om već pola uloženog vratio, a pritom je počinjeno neviđeno pogodovanje odabranima koji su milijarde iznijeli iz Hrvatske. To je stvarna slika povjerenja o kojem priča premijer. Zanima me koji bi kreditor, kojeg ste prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uvjetima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge sudionike kriminalne organizacije, nakon ovoga bio spreman dati i jedan euro novog kredita.

Vi niste vratili likvidnost, vi sustavno uništavate vrijednosti stvarane kroz desetljeća i ugrožavate desetke tisuća radnih mjesta. Sve što radite i sve što branite u Agrokoru je protuzakonito i duboko neustavno. To su činjenice gospodine Plenkoviću, sve ostalo o čemu govorite je čista demagogija koja nema veze sa stvarnošću.', poručio je Todorić.

  • +45
Fotografije koje su obilježile krizu u Agrokoru Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL