BLOGER U AKCIJI

Todorić opet opalio po Dalić: Evo što je govorila 5. travnja ove godine

01.10.2017 u 17:14

Bionic
Reading

Nakon dvodnevne šutnje, Ivica Todorić ponovno se oglasio objavom na svom blogu. I ovog puta tema je ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić

'Nakon što cijeli prošli tjedan, a ponavljaju ovaj vikend u novinama Martina Dalić i mediji tvrde kako sam 'priznao da je Agrokor propao ' i kao tražio neke silne novce od Države, evo iskaza Martine Dalić u Saboru RH 05.04. Martina Dalić jasno kaže kako nikakve informacije o tome da je Agrokor u problemu nije dobila od Uprave. I da sve što znaju je temeljem rating agencija.

Tko je dakle u pravu? Dalić ili ja? Ili je pak lagala cijeli hrvatski Sabor....jedva čekam Povjerenstvo.... A kad smo kod rating agencija, evo što je 'Moody 's' napisao 24.02. 

'Agrokor ima dovoljnu likvidnost za pokrivanje obaveza u 2017 i 2018.' Dalić tada već naveliko radi na Lexu? Zašto? Sutra nastavljamo...', napisao je Todorić u tekstu naslovljenom 'Kako laže Martina Dalić'.

Riječ je o osvrtu na dokumentaciju koja je u medije puštena iz Vlade kao dokaz da je Todorić početkom godine došao u Banske dvore kako bi molio pomoć zbog nelikvidnosti i nemogućnosti da podmiri obveze.  Prema dokumentaciji, Todorić je  od Vlade podršku za prikupljanje 2,3 milijarde kuna.

  • +75
Sva lica Ivice Todorića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL