BANDIĆA NA OLTARU DOMOVINE

'Tko ima bolje reference od mene za premijera?'

25.06.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Milan Bandić u subotu je posjetom Oltaru domovine i Mirogoju obilježio Dan državnosti. Tom je prilikom komentirao vlastite političke ambicije na predstojećim parlamentarnim izborima.

'Okrenimo se budućnosti. Hrvatskoj trebaju ljudi koji imaju viziju i djela i koji mogu okupiti pametne ljude, a sve dok to građani ne prihvate - kupat ćemo se u rovovima povijesti i sudjelovati u besmislenim raspravama u Saboru. Na izborima ću ponuditi platformu širokog okupljanja, zajedništvo, perspektivu i odlučnost. Ako građani Hrvatske žele živjeti kao građani Zagreba - prihvatit će to. U suprotnom ćemo i dalje živjeti od eksperimenta do eksperimenta', kazao je Bandić, prenosi N1

Na pitanje može li on biti dobar premijer, Bandić uzvraća potpitanjem: Recite vi meni, tko ima bolje reference od mene u zadnjih 16 godina?

Najavljuje i kako će biti iznenađenja kad se sazna tko će ga sve podržati za premijera.

Na kraju razgovora pozvao je građane Zagreba da večeras dođu na Tomislavov trg na koncert, te da 'popiju koju pivicu i zajedno proslave pobjedu nad Portugalom'. Također, razorčaran što premalo 'bandijera' visi na zgradama u Zagrebu, pozvao je sugrađane da 'odu u podrume i izvuku ih je tako bolje 'zgleda'.