PIJAN I OZLJEĐEN

Teško ozlijeđen mladić na Trešnjevci

21.11.2010 u 14:57

Bionic
Reading

Teško ozlijeđenog 20-godišnjeg mladića, koji je ležao na nogostupu bez svijesti, pronašla je noćas oko 1,30 sati policija, nakon dojave, na križanju ulice Hrgovići i Zagrebačke avenije, u blizini crkve Sveta mati slobode, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka

Liječnička mu je pomoć pružena u KB 'Sestre milosrdnica' i utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 2,5 grama po kilogramu te teške tjelesne ozljede - frakture obiju jagodičnih kostiju. Za sada nije utvrđeno kako je zadobio ozljede.

Policija je izvijestila da je oko 2,30 sati uhitila trojicu muškaraca, Bugara (32), Rusa (20) i Hrvata (45), koji su u Jurišićevoj ulici provaljivali u trgovinu Krishna. Policijski službenici preventivno su ih vezali i odveli u službene prostorije.

U Črnkovcu (Velika Gorica) 52-godišnja M. P. zatekla je jučer oko 14,30 sati 42-godišnjeg I. R. dok je krao nakit u spavaćoj sobi. Ušao je kroz otvorena garažna vrata u prizemlju. Kako se u prizemlju kuće nalazi kafić, jedan od gostiju čuo je povike žene i na izlaznim stepenicama spriječio kradljivčev bijeg. Zadržao ga je do dolaska policije, koja ga je odvela na kriminalističko istraživanje. Alkotestiranjem izmjereno mu je 1,44 g/kg alkohola u organizmu.