CROATIA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Sve što je potrebno za zdravlje

15.09.2010 u 10:52

Bionic
Reading

Zdravlje je previše dragocjeno da bismo ga shvaćali olako, u brizi o zdravlju naša uloga mora biti maksimalno aktivna

Poznata poslovica, u čiju smo se istinu tijekom života svi osvjedočili, kaže: Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu. Iako nas sa svih strana obasipaju informacijama o tome kako bismo trebali živjeti da očuvamo svoje zdravlje i vitalnost, ipak način života, prehrana te nasljedne predispozicije nose svoje rizike. Stoga nije floskula kad kažemo da je prevencija i pravovremena reakcija najvažnija da bi se bolest spriječila ili otkrila u ranoj fazi i na taj način liječenje može dati najučinkovitije rezultate.

CROATIA zdravstveno osiguranje - pravi partner u brizi za zdravlje

Iako je reforma zdravstvenog sustava uvela osobno financijsko sudjelovanje u troškovima svih oblika ostvarivanja zdravstvene zaštite, rješenje postoji, a donosi nam ga dopunsko zdravstveno osiguranje koje nam, u nizu svojih usluga dodatnog zdravstvenog osiguranja, nudi CROATIA zdravstveno osiguranje.

Pojašnjeno to znači da upravo sklapanjem jedne od polica dodatnog zdravstvenog osiguranja kod CROATIA zdravstvenog osiguranja dobivate cjelovito pokrivanje troškova pregleda, dijagnostičke obrade, lijekova i bolničkog liječenja, ali i ono čemu svi težimo – ugovaranje specijalističkih pregleda odmah, kada i gdje mi to želimo, bez dodatnih uputnica i čekanja te, naravno, redovne sistematske preglede koji su ključ pravovremenog saznanja na sve promjene koje se događaju u organizmu.

Polica osiguranja za svakoga

 

 

Izbor ponude dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja CROATIA zdravstvenog osiguranja je širokog obima i svatko može pronaći upravo onu kombinaciju usluga dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja koja predstavlja željeni odgovor pojedinačnim interesima osiguranika.

 

Uz osnovne programe dodatnog zdravstvenog osiguranja (Norma, Optima, Selekta, Ultima, Maksima, Eksperta) može se ugovoriti i niz dodatnih programa poput osiguranja drugog liječničkog mišljenja, dopunskog zdravstvenog osiguranja, specijalnih kardioloških paketa, antistres programa te naknade za troškove liječenja u inozemstvu. Vrlo su prepoznatljive u okviru obiteljskog paketa prednosti ponude Junior za djecu do 18 godina života, kao i ponude Senior za osiguranike starije životne dobi.

 

CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. surađuje s mnogobrojnim vrhunskim zdravstvenim ustanovama i specijalističkim ordinacijama diljem Hrvatske u kojima omogućuje, kao i u vlastitim poliklinikama u Zagrebu, Puli i Koprivnici, obavljanje sistematskih pregleda, specijalističkih pregleda i dijagnostičkih obrada uz eminentne stručnjake u najkraćem mogućem roku i bez dodatnih financijskih opterećenja.

 

Budite proaktivni, nemojte čekati, ugovorite svoju policu dodatnog i/ili dopunskog zdravstvenog osiguranja u CROATIA zdravstvenom osiguranju već danas pozivom na besplatni broj 0800 55 10 ili direktno na stanici www.croatia-zdravstveno.hr