TRI UTAKMICE, DVIJE POBJEDE

Subota - dan gostiju u MAXtv Prvoj ligi

29.10.2011 u 18:25

Bionic
Reading

Lučko je iznenađujuće slavilo u Varaždinu, a Slaven Belupo je stigao do trijumfa u Zadru. Tek je Šibenik kao domaćin uspio svladati Karlovac i osvojiti sva tri boda

Na dvije od tri subotnje utakmice 13. kola MAXtv Prve lige koje su bile na rasporedu od 16 sati, gosti su uzeli puni plijen. Lučko je pomalo iznenađujuće svladao Varaždin na njegovom travnjaku i tako 'fenjerašima' u prvenstvu pobjegao na okruglih 10 bodova. Rak i Fuček zabili su u razmaku od 70. do 77. minute za veliku, ali i zasluženu pobjedu gostiju.

Drugo iznenađenje djelo je Slaven Belupa koji je rezultatski lako prošao kroz Stanove. Domaći Zadar se nije iskazao, te je konačnih 1:3 za goste iz Koprivnice realno stanje viđeno na travnjaku. Strijelac za domaćine bio je Mršić u 44. minuti za 1:1, a golove za goste zabijali su Benko (2), Bušić (45) i Milardović (86).

Na kraju, jedina domaća pobjeda pripala je Šibenčanima. Na Šubićevcu su ugostili Karlovčane, prve dvije minute susreta zajednički su sjeli na travnjak zbog neisplaćenih plaća, u prvih 45 minuta se odmarali, a u drugom poluvremenu nezadrživo krenuli po sva tri boda. Golove za Šibenik zabili su Bačelić-Grgić (48 i 50. minuta) te Fuštar (63) i Vuk (71), a za goste iz Karlova Novinić u 66. minuti s bijele točke.