III. izborna jedinica

Stričak: Međimurci su vrijedni i inovativni, slični Varaždincima

13.04.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Prvi na koalicijskoj listi HDZ-a i partnera u III. izbornoj jedinici, varaždinski župan Anđelko Stričak u subotu je u Čakovcu na predstavljanju kandidata poručio da će se u Međimurju "izborna utakmica odvijati između HDZ-a i Nezavisne platforme Sjever"

Prilikom predstavljanja kandidata Stričak je rekao kako su Međimurci vrijedni, marljivi, radišni, poduzetni i inovativni, zbog čega su vrlo slični Varaždincima. Dodao je kako između Varaždinaca i Međimuraca oduvijek postoji jedan vid suradnje i pozitivan natjecateljski duh.

"Upravo zbog toga što cijene rad, napredak, iskorak, vjerujem da primjećuju sve ovo što je Vlada Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Plenkovićem odradila, ne samo za sjever Hrvatske, nego i cijelo područje Republike Hrvatske", rekao je Stričak.

Jedan od kandidata na koalicijskoj listi je i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Međimurske županije i gradonačelnik Grada Preloga, Ljubomir Kolarek.

"Glas za HDZ, za listu 6, glas je za sigurnu, stabilnu i gospodarsko perspektivnu Hrvatsku, glas je za svakog građana Republike Hrvatske da živi bolje, sigurnije i stabilnije", poručio je Kolarek.

  • +5
Izborne jedinice i vodeći kandidati Izvor: Pixsell; montaža: Neven Bučević/tportal.hr / Autor: Robert Anić, Nel Pavletić, Luka Batelić, Igor Kralj, Sandra Šimunović, Marko Prpić