SANCTA DOMENICA NAGRAĐUJE

Stigao je PS4! Sudjeluj u eventu i osvoji novu konzolu!

28.01.2014 u 13:02

Bionic
Reading

Jeste li kojim slučajem za besplatni PS4?

Dosta je bilo čekanja! Gameri pripremite se i zagrijte svoje prste jer večeras imate priliku osvojiti dvije konzole PlayStationa 4. U trgovačkom centru Westgate ispred poslovnice Sony Center Sancta Domenica, ekskluzivnog distributera za naše tržište organizirat će se event s početkom u 20 h, a službena prodaja nove konzole počinje u ponoć.

 

 

Nekome će danas biti savršen dan... :)

 

 

Svi koji budu prisustvovali eventu u Westgateu imaju priliku sudjelovati u dva gaming turnira i osvojiti novi PS4! Sancta Domenica je osigurala ove dvije zaista fantastične nagrade za pobjednike turnira, a tu su i dodatne nagrade za ostale posjetitelje, poput igara i kontrolera za PS4.

 

 

 

Sancta Domenica i Playstation pozivaju sve da kao gosti sudjeluju na eventu i svojim prisustvom uveličaju lansiranje ove vrhunske konzole za naše tržište. Posjetitelji će imati priliku isprobati novu konzolu i uvjeriti se u njene zaista moćne performanse. Pored toga, Sancta Domenica svojim kupcima na 29.01., službeni datum početka prodaje u RH daje 10% popusta na sav ostali PS4 asortiman kao i na odabrane modele Sony TV-a