grozan prizor

Užas u Puli: Staford rastrgao maltezera na sajmu knjiga

29.11.2023 u 19:23

Bionic
Reading

Prava drama odvijala se danas negdje nakon 15 sati na terasi Doma hrvatskih branitelja u Puli, gdje se ovih dana održava sajam knjiga, kada je na psića maltezera u društvu njegove vlasnice nasrnuo stafordski terijer bez vlasnika u blizini.

Unatoč pokušajima starije gospođe, vlasnice 3-godišnjeg maltezera Ria, kao i ostalih ljudi koji su se zatekli pred groznim prizorom, da razdvoji staforda i svog psića, napad je završio tragično, javlja istra24.

Nakon što ga je usmrtio, staford je maltezera odvukao malo niže te do njega nitko nije mogao prići. Štoviše, staford bez vlasnika se 'igrao sa svojim plijenom' i povremeno bi, napravio krug po terasi, pa se vratio do rastrganog psića.

Organizatori sajma su zbog šokantnog događaja zatvorili ulaze na sajam sve do do dolaska predstavnika gradskog skloništa za pse na sat vremena.

Tportal je i na WhatsApp

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Oko 16.15 sati došao je zaposlenik azila i zavezao staforda te ga spremio u kombi. Uslijedili su razgovori s vlasnicima maltezera (bračni par) s policijom, a čeka se očitavanje čipa koji navodno staford ima.