STANJE NA CESTAMA

Srna na A7 između čvorova Rijeka istok i Sv. Kuzam

09.11.2023 u 07:40

Bionic
Reading

Srna je uočena na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Sv. Kuzam vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat pa iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) korisnike mole za dodatan oprez.

Zbog magle, mjestimice guste, vidljivost je smanjena na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Povremena usporavanja moguća su na dionicama gdje su u tijeku radovi. Vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju, usporeno uz povremene zastoje: na Krčkom mostu (DC102) vozi se jednim trakom, naizmjence (do 17. studenog); na državnoj cesti DC1 u zonama radova kod Velikog Trgovišća, Pojatnog i Tušilovića, od 5 do 15 na Jadranskoj magistrali (DC8) u naselju Murvica Donja vozi se jednim trakom, naizmjence.

Radovi večeras od 20 do 5 sati bit će zatvorena dionica autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera, obilazak je DC1; od 22 do 5 sati bit će zatvorena „Brza cesta Solin – Klis“ (DC1), obilazak je "starom kliškom cestom" (ŽC6253), kao i tunel Selca Dubovica na otoku Hvaru bit će zatvoren zbog radova, obilazak je županijskom cestom ŽC6252 Hvar-Brusje-Stari Grad i obratno.

Na graničnom prijelazu sa Srbijom Ilok/Bačka Palanka teretna vozila na ulaz čekaju pola sata, a na prijelazu Stara/Bosanska Gradiška također pola sata na ulaz i izlaz.

U pomorskom prometu nema poteškoća.