UOČI SINJSKE ALKE

Splitska policija prijavila alkarskog vojvodu zbog obiteljskog nasilja, evo što on kaže

08.07.2021 u 13:44

Bionic
Reading

Splitska policija prijavila je alkarskog vojvodu Boška Ramljaka zbog prekršaja iz sfere nasilja u obitelji, piše Večernji list, doznajući da je svemu prethodila žestoka verbalna svađa između Ramljaka i supruge pri čemu je alkarski vojvoda galamio i vrijeđao suprugu

U prepirku se, navodi Večernji list, zatim uključila i njihova 20-godišnja kćer koja je svađu pokušala neutralizirati te je ocu uzela mobitel nakon čega ju je on fizički odgurnuo. Nepoznato je tko je pozvao policiju, no Večernjak saznaje da je podnesen optužni prijedlog protiv Ramljaka i kćerke zbog počinjenja nasilja u obitelji opisanog u Prekršajnom zakonu. Ramljakova supruga u ovom je slučaju tretirana kao žrtva.

'Ovo su smicalice, neprijatelji mi žele zlo pa su se javili medijima. U mojoj se kući nije dogodilo ništa što se ne događa u drugim obiteljima. Da, dogodilo se to što spominjete ne bježim od istine. Nisam bježao ni od Domovinskog rata, a Alka je moj smisao života i uvijek ću se za nju boriti i afirmirati je', poručio je Boško Ramljak.

U ponedjeljak, Ramljak je bio u izaslanstvu Viteškoga alkarskog društva (VAD) kod premijera Andreja Plenkovića u Banskim dvorima. Razgovaralo se o pripremama za ovogodišnju 306. Sinjsku alku koja će se održati 8. kolovoza. Ostaje za vidjeti, piše Večernjak, hoće li se na Ramljaka primijeniti stroge alkarske odredbe propisane internim statutima, a koje od sudionika Alke zahtijevaju iznimnu čast i ugled.