Iskoristiti momentum

Sony planira pokazati 40 igara na E3-u

06.06.2013 u 12:21

Bionic
Reading

Sony će na E3 sajmu predstaviti 40 igara za PlayStation 4, PlayStation 3 i Vitu, uključujući i najiščekivanije naslove

Sid Shuman, menadžer društvenih mreža u Sonyju, na PlayStation Blogu objavio je neke od igara koje će Sony pokazati na različitim platformama na E3-u - Beyond: Two Souls iz Quantic Dreama, Destiny iz Bungiea, DriveClub iz Evolution Studiosa, The Evil Within iz Tango GameWorksa, Gran Turismo 6 iz Polyphony Digitala, Infamous: Second Son iz Sucker Punch Productionsa, Killzone: Shadow Fall and Killzone: Mercenary iz Guerrilla Gamesa, The Last of Us iz Naughty Dog, Tearaway iz Media Moleculea, Wolfenstein: The New Order iz MachineGames 'i još mnogo drugih igara'.

Čini se da Sony maksimalno pokušava iskoristiti nezadovoljstvo gamera nakon predstavljanja Microsoftove Xbox One konzole kao multimedijskog uređaja koji može sve te ne propušta priliku istaknuti da su igrači primarna publika next-gen PlayStationa.

 

 



U nedavnom intrevjuu izvršni direktor u Sonyju Kazuo Hirai izjavio je da je PlayStation 4 povrh svega igraća konzola, dodavši 'da je najvažnije za Sony da svi prihvate i razumiju glavni fokus PlayStationa 4 - igraća konzola koja primarno cilja igrače. 'Ako to ne ostvarimo, mislim da nećemo moći PlayStation 4 definirati onako kako želimo' ističe Hirai.