imovinska kartica

Sokol i Glasovac zaratili oko Šuičine imovine: Ovdje se iz nekog razloga stvari taje pa se u javnosti potpiruje sumnja

01.10.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Dok je za SDP-ovu Sabinu Glasovac najlakši način da se demantiraju priče o imovinskoj kartici Dubravke Šuice da se ona objavi, za HDZ-ova europarlamentarca Tomislava Sokola dvojbe nema jer je ona 'uredno predočavala imovinsku karticu dok je bila državni dužnosnik', a poteze SDP-a ocijenio je potpuno deplasiranim

'Ovo nije prvi puta da premijer pokazuje nervozu, ali i nespremnost za transparentnost. Ovdje se iz nekog razloga stvari taje, na taj se način u javnosti potpiruje sumnja da tu postoji nešto što nije posve čisto', rekla je SDP-ova Sabina Glasovac gostujući U mreži prvoga na HRT-u dok je HDZ-ov europarlamentarac Tomislav Sokol odgovorio kako je 'problem za SDP i njegovu produljenu ruku GONG, činjenice i zakon'.

'Sama tijela Europskog parlamenta su otklonila bilo kakvu sumnju glede Dubravke Šuice. Ona je uredno predočavala imovinsku karticu sve dok je bila državni dužnosnik do 2011. godine. Ovo što radi SDP je potpuno deplasirano i radi se o prikupljanju jeftinih političkih poena', odgovorio joj je Sokol te dodao kako je 'EU ozbiljna organizacija i vjeruje da će kolegica Šuica proći'.

Glasovac je potom navela kako je Sokol rekao da GONG odrađuje 'prljavi posao za SDP'.

'Pa zar je postaviti nekome pitanje o imovini prljavi posao, a nije prljavi posao imati imovinu koja nije u skladu s prihodima', rekla je Glasovac dok je HDZ-ov Sokol odgovorio kako HDZ nema nikakvih problema zato što oni rade po propisima, kako EU, tako i Hrvatske.