NESREĆA U SLOVENIJI

Snimatelj MORH-a pao s mosta, Banožić se skamenio: 'Samo je odjednom propao'

05.09.2023 u 23:51

Bionic
Reading

Ministar obrane Mario Banožić posjetio je pripadnike Hrvatske vojske koji su angažirani na postavljanju lansirnog mosta Bailey M-1 na rijeci Dreti u mjestu Lačja Vas u Sloveniji. Dok su prelazili most koji još nije završen, službeni snimatelj MORH-a s kamerom u ruci je pao u vodu dubine pola metra odmah uz obalu

Ministar i ostatak tima odmah su se nadvili nad mjestom gdje je pao te ga je netko upitao je li dobro. Pripadnici Hrvatske vojske su mu priskočili u pomoć, a sudeći po reakciji ministra Banožića, nije mu u tom trenutku bilo svejedno, izvještava RTL Danas.

Izvor: Pixsell / Autor: robert anić / Pixsell

'Ja sam tako sretan što je on izašao van. On je samo u jednom trenutku propao', objašnjavao je Banožić drugom snimatelju. Već se u drugom trenutku čuje kako netko pita: 'Je li naš ili vaš', nakon čega se prolomio smijeh.

Iz MORH-a su za RTL potvrdili da je snimatelj dobro i da nije ozlijeđen. 'On je dobro, ali kamera nije', čuje se i na snimci netom iza pada.

  • +8
Most Bailey M-1 na Dreti Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Lansirni most Bailey M-1 prvi put se postavlja izvan granica Hrvatske i to na mjestu urušenog mosta tijekom velikog nevremena i poplava u Sloveniji ovoga ljeta.

Ovo je ukupno treći angažman Hrvatske vojske u Sloveniji od kada su nevrijeme i poplave pogodili tu zemlju.

  • +6
Mario Banožić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL