OBAMA ILI ROMNEY

Slavni mobiliziraju obožavatelje Twitterom

06.11.2012 u 19:40

Bionic
Reading

Poznati i slavni uključili su se putem Twittera u zadnje metre američke predsjedničke kampanje i bodre milijune svojih obožavatelja da izađu na izbore i glasuju za demokrata Baracka Obamu ili republikanca Mitta Romneya koji, čini se, uživa manju potporu protagonista iz svijeta spektakla

'Očajna kućanica' Eva Longoria uz svoju je fotografiju priložila bedž 'Ja sam glasala' za Obamu i pozvala pet milijuna svojih prijatelja s Twittera da je slijede.

Jednak poziv, ali za deset milijuna svojih prijatelja, uputio je i Snoop Dogg, hip-hop zvijezda te pjevač Pharell Williams i zvijezda američke košarke LeBron James uz poruku 'Predsjednika čeka još puno posla, nemojte zaboraviti glasovati'.

Obamu podupiru glumice Mia Farrow i Julianne Moore, pjevačice Mary J. Blige i Katy Perry koja ima 28 milijuna obožavatelja.

Za Obaminu su pobjedu pjevač Bruce Springsteen i raper Jay-Z

Čini se da su poznati i slavni neskloniji Romneyju. Za njegove se glasove u svojih obožavatelja bore glumice Melissa Joan Hart i Stacey Dash

U ponedjeljak navečer, nekoliko glumaca hispanskog podrijetla kao Wilmer Valderrama, Rosario Dawson America Ferrera sudjelovalo je na chatu na Twitteru i pozvalo hispanoamerikance da glasuju, jer 'To je zadnja prigoda da se i vaš glas čuje. Nemojte je propustiti, glasujte', napisala je glumica Rosario Dawson.