PRIJE TUŽNE OBLJETNICE

Škoro razapeo Milanovića: Nije normalno na Trpinjskoj cesti poručivati da su ratovi gotovi

16.11.2019 u 12:52

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro poručio je u subotu kako nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi, a ratno poglavlje zatvoreno dok se ne riješe otvorena pitanja s agresorom te da nije normalno da takav ignorant postane predsjednik RH.

„Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi. Nije normalno ignorirati njihovu bol. Nije normalno okretati glavu od činjenice da ti ljudi još uvijek traže svoje nestale i svakoga dana po gradu susreću ratne zločince koje hrvatsko pravosuđe do dana današnjeg nije kaznilo”, napisao je Škoro na svojoj facebook stranici.

>>> Pauci započeli hodnju od Knina do Škabrnje, pred njima je 75 kilometara puta

On se tom objavom referirao na predizborni plakat SDP-ova predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića na Trpinjskoj cesti u Vukovaru na kojem piše „Normalno, ratovi su gotovi”.

Škoro navodi i kako nije normalno silovanim ženama, čiji silovatelji slobodno šeću, poručivati da zaborave.

"Nije normalno praviti se da je ratno poglavlje zatvoreno dok ne riješimo otvorena pitanja s agresorom. I ne, nikako nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske", ističe Škoro podsjetivši kako su slavni američki generali često isticali da je samo za mrtve rat završio.

  • +14
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

„Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku”, napisao je Škoro.

Zoran Milanović u posljednjoj objavi na facebooku nije ni spomenuo Škoru.