živa debata

Škoro podbada: Neka sučeljavanja budu iza podne da se gospodin Milanović stigne razbuditi

18.10.2019 u 12:41

Bionic
Reading

Pitanje sučeljavanja u ovoj predsjedničkoj kampanji koja službeno još niti nije počela otvorio je kandidat Zoran Milanović pa je na sučeljavanje pozvao aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Sučeljavanje želi i Miroslav Škoro te se o tome očitovao na svom profilu na Facebooku

'Ovih dana otvorila se tema predizbornih sučeljavanja. Onaj tko želi biti hrvatski predsjednik ne smije bježati od toga. S radošću ću se odazvati svakom sučeljavanju s gospođom Grabar Kitarović i gospodinom Milanovićem. Nadam se da će aktualna predsjednica dobiti dozvolu premijera da se odazove ovom izazovu', prozvao je predsjednicu.

Nije ostao dužan ni Milanoviću.

'Ovom prigodom javno upućujem zamolbu organizatorima da sučeljavanja budu iza podne, da se gospodin Milanović stigne razbuditi, a njega molim da svakako ponese ugovore s klijentima s kojima je radio posljednje tri godine. Nema skrivanja iza poslovne tajne jer hrvatska javnost mora znati jesu li oni koji su financirali gospodina Milanovića, nakon što je prestao biti premijer, vraćali neke stare dugove ili su pak u njega ulagali za slučaj da pobijedi na predsjedničkim izborima', napisao je Škoro.

  • +14
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL