BEZ POLEMIKA

Šimić: Neću se uvlačiti u Mamićeve igre

18.12.2011 u 22:08

Bionic
Reading

Dario Šimić je samo djelomično gledao Zdravka Mamića u emisiji 'Nedjeljom u dva' u kojem ga je u negativnom kontekstu spomenuo izvršni predsjednik Dinama

Šimić je prokomentirao Mamićev nastup, ali nije želio ulaziti u neki verbalni sukob.

'Ne bih se uvlačio u nekakve igre koje njemu odgovaraju. Tu sam jer je takva situacija u hrvatskom nogometu. Rekao sam da sam spreman pomoći jer znam i mogu pomoći našem nogometu. Budem li doista ušao u nogometne forume, želim biti neovisan i izabrati ekipu s kojom ću raditi,' bila je prva Šimićeva reakcija.

Rekao je da će s vama porazgovarati u četiri oka, da vas drži korektnim, ali da se u to želi i uvjeriti prije nego iznese nekakve spoznaje o vama. O čemu se radi?

'To su njegove igre, to kako on razgovara.... No, neću se uvući u te polemike.'

Kazao je i da ste osnovali kvazi sindikat, da ste u našu nogometnu priču ušli kao milijunaš, da na propasti naše lige gradite svoju poziciju.

'Naš je sindikat član svjetske organizacije sa 60.000 članova. Ma gledajte, stanje u našem nogometu je jasno, samo se nadam da će Vlatko Marković što prije pasti, pa da ljudi koji imaju morala izaberu novo vodstvo HNS-a kako se situacija kakvu danas imamo u našem nogometu više nikad ne bi ponovila,' zaključio je Šimić.