NE GRIJEŠI DUŠU

Šeks: Sanader nije bio generator korupcije

07.02.2010 u 20:18

Bionic
Reading

Potpredsjednik Sabora i jedan od rijetkih starih HDZ-ovaca koji je opstao u vrhu stranke gostovao je u rubrici Intervju tjedna u Vijestima RTL-a

Jedan od rijetkih starih HDZ-ovaca koji je opstao u vrhu stranke u razgovoru s Milanom Koštrom progovara o ratu s političkom korupcijom, koja je posljednjih godina uzela veliki zamah, te ulozi Ive Sanadera u aferama.

'Zgriješio bih dušu kada bih osumnjičio Sanadera da je bio generator korupcije', rekao je Šeks te ustvrdio kako je bi ulogu bivšeg premijera u aferama trebalo do kraja rasvijetliti.

Još jednom je ponovio kako nitko nije nedodirljiv kada je u pitanju bilo koja vrsta korupcije. Istaknuo je kako u vrhu HDZ-a više nema nikoga tko bi prekršio stranački statut.

Šeks se dotaknuo i odnosa s dugogodišnjim prijateljem Lukom Bebićem te načina na koji ga je Sanader predložio za šefa Sabora.

'Osjetio sam se povrijeđenim i poniženim zbog načina na koji je Ivo Sanader imenovao Luku Bebića predsjednikom Sabora', kaže Šeks te dodaje da je s prijateljem Bebićem taj nesporazum izgladio.

O bivšem prijatelju Branimiru Glavašu nije želio razgovarati.