KAMPUS U MOSTARU

Sanaderov BMW 'počistio' parking

01.04.2009 u 12:21

Bionic
Reading

Posjet premijera Republike Hrvatske mostarskom sveučilištu uveo je reda u parkiranje. Zbog njegovog dolaska dvorište sveučilišnog kampusa ispražnjeno je od automobila iako je to jedino mjesto na kojem mogu parkirati djelatnici mostarskih fakulteta, objavio je bosanskohercegovački portal Bitno.ba

Hrvatski premijer došao je u Mostar na otvaranje mostarskog sajma. Susreo se s predsjednicima oba HDZ-a BiH te rekao da smatra da priče oko spajanju dva bosanskohercegovačka HDZ-a nisu spekulacije i da hrvatski HDZ to podržava.

Trebao se Sanader sastati i s prudskom trojkom, no Milorad Dodik odbio je doći u Mostar jer mu se taj susret činio besmislenim. 'Nije Sanader Barack Obama, pa da se s njim susrećemo na marginama nekog sastanka', kazao je Dodik. Naljutio ga je i istup ministra Gordana Jandrokovića. Dodik je naveo da je Jandroković nedavno iznio nepotrebne i oštre ocjene o unutrašnjim i političkim temama u BiH, kao i o njemu osobno, te da zbog toga da nije bila dobra atmosfera za spomenuti sastanak. Dodikove tvrdnje da se Hrvatska miješa u unutarnje poslove BiH Sanader je negirao.