VOODOO BABY!

Risen 2: Dark Waters: novi trailer

14.04.2011 u 09:33

Bionic
Reading

Napokon se pojavio prvi trailer za nedavno najavljeni Risen 2: Dark Waters, RPG o kojemu se još uvijek zna vrlo malo

Najavljen prije nešto više od mjesec dana, Risen 2 nekako se omaknuo našim radarima pa sada prvi puta pišemo o njemu. Ljubitelji RPG-a sigurno znaju da se radio o nastavku Risena koji smo imali prilike zaigrati krajem 2009. godine.

 

Radi se o sasvim solidnom RPG-u od tvoraca Gothic franšize na kojoj ne rade od njenog prošlog i najneuspješnijeg nastavka iz prošle godine. Piranha Bytes protiv svoje su volje ostali bez prava na izradu Gothic igara, no kako se pokazalo – bio je to dobar potez s obzirom da je posljednji Gothic žestoko podbacio.

 

O igri se zasada ne zna mnogo, no zna se sljedeće: Risen 2 biti će prva igra Piranha Bytesa s upotrebom vatrenoga oružja. Igrač će preuzeti ulogu bezimenog junaka koji živi u maloj luci u Calderi. Kao što se može vidjeti iz prvoga trailera, u igri će zasigurno guštati svi koji vole piratsku tematiku (ne prženje CD-a i floppy diskova, nevaljalci!), a radnja će se odvijati kroz nekoliko otoka između kojih će se putovati brodom.

 

Svijet u koji će biti smještena igra biti će mnogo veći no u Risenu, priča će biti mnogo kompleksnija, a animacije su odrađene pomoću motion capturinga.

 

Prema autorima, 80% igre već je dovršeno, iako izlazak igre još uvijek nije poznat, no poznate su platforme. U igri će uživati svi vlasnici PC-a, Xbox 360 i PS3-a, dok se prethodnik nikada nije pojavio na PlayStationu 3.  

 

Danas je napokon objavljen i prvi trailer za igru u kojem možete uživati u jednoj prilično prosječnoj birtijskoj tučnjavi;