ZAGREBAČKI SDP ODLUČIO

Rađenović za dogradonačelnika, Bernardiću lista za Skupštinu

29.04.2013 u 14:47

Bionic
Reading

Gradski odbor SDP-a Zagreba u utorak je izglasao Igora Rađenovića za zamjenika gradonačelnika Grada Zagreba. Drugi zamjenik gradonačelnika je HNS-ovac Tomislav Stojak. Davora Bernardića, predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreba, kojeg je većina mjesnih organizacija predložila kao nositelja liste za skupštinu Zagreba, Gradski odbor izglasao je za nositelja liste za Gradsku skupštinu Grada Zagreba

SDP na izbore izlazi zajedno s Hrvatskom narodnom strankom, Hrvatskom strankom umirovljenika, Zelenom strankom, Hrvatskom strankom zelenih te strankom Zeleni zajedno.

'Moramo se okrenuti građanima i slušati što nam građani poručuju. Mi smo tu zbog njih i SDP-ove aktivnosti usmjerene su na dobrobit građana', istaknuo je Bernardić.


'SDP-ova lista bit će jasan dokaz onoga za što se stranka zalaže: brigu o razvoju svih dijelova našega grada. Stoga će sve četvrti biti ravnomjerno zastupljene na listi, osnovni kriterij odabira je stručnost, a osobno ću se založiti da lista odražava SDP- ovu politiku ravnopravnosti spolova, kao i da pruži šanse mladima. Naša lista pokazat će svu širinu SDP-ovog tima', poručio je.

Rajko Ostojić, kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba, potvrdio je da će na SDP-ovim listama biti članovi koji su se izdvojili svojim radom, vodeći računa da se ne dupliciraju funkcije, kao i na transparentnost samog procesa, kažu u GO SDP-a.