POVRATAK STARIM RITUALIMA

Prvo jutro na slobodi: Todorić nahranio golubove, navratio do omiljenog frizera, i najavio: Idem na izbore!

21.11.2018 u 09:30

Bionic
Reading

Ivica Todorić nakon više od godine dana vratio se u svoju rutinu. Prespavao je u Kulmerovim dvorima, potom nahranio golubove nedaleko od frizerskog salona Neno u Bauerovoj, a zatim otišao na šišanje

Nakon što je na račun Županijskog suda u Zagrebu jučer sjelo milijun eura jamčevine Ivica Todorić izašao je na slobodu. Poslije 13 dana pritvora u Remetincu i godine provedene u Londonu vratio se svojoj rutini. U srijedu ujutro najprije je nahranio golubove u Martićevoj, što mu je ranije bio ritual, a potom je otišao svom frizeru u obližnji salon Neno na šišanje.

'Vratio sam se na 'staru-novu' frizuru. Za jamčevinu mi je pomoglo jako puno ljudi, sami su se javljali. Nije fer da sad govorim, sve će se znati. Osvojit ću vlast i pokrenuti Hrvatsku na pravi način, idem na izbore', rekao je Todorić za 24sata.

Pod škare frizera Zorana Dačića do odlaska u London Todorić je sjedao svako ili svako drugo jutro i tako unazad 30 godina.

<<<'Todorić je predivan čovjek i ima fenomenalnu kosu, kao i Plenković'

  • +14
Prvo jutro nakon izlaska iz zatvora Ivica Todorić otišao u frizerski salon Neno Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Svoje vlasište tako u Neni uređuju i premijer Andrej Plenković, general Ante Gotovina, HDZ-ovac Vladimir Šeks, neurokirurg Joško Paladino, košarkaški izbornik Aco Petrović, šef Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, bivši TV voditelj Hamed Bangoura, Zdravko Mamić…

Podsjetimo, Todorić je jučer pušten na slobodu uz sudske mjere opreza i 7,5 milijuna kuna jamčevine.

Odvjetnici kažu da se novac prikupljao tri dana, a tko je sve uskočio u pomoć, za sada nije poznato. Spominje se tek da je dio platio Todorićev bratić.

Todorić je sucu istrage morao predati svoju putovnicu i obećati da neće napuštati Zagreb. Ako to ima namjeru napraviti, mora se javiti sudu i tražiti dopuštenje.

Ukoliko bude prekršio dio mjera opreza, jamstvo pripada državi, a on se vraća u istražni zatvor.

  • +10
Ivica Todorić napustio Remetinec Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic