19-GODIŠNJI RIJEČANIN

Provalio u BMW dva dana nakon krim obrade

29.07.2011 u 15:20

Bionic
Reading

Tek što su ga riječki policajci kriminalistički obradili zbog počinjena dva kaznena djela ovoga tjedna, provale i krađe, 19-godišnjak iz Rijeke počinio je novo – provalio je noćas u njemački BMW

Mladi je Riječanin završio u policijskoj postaji prije dva dana, kada su mu policajci vrlo brzo uspjeli ući u trag nakon što je provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Šime Ljubića u Rijeci, iz kojega je ukrao manji novčani iznos, te krađe skutera iz Jedrarske ulice. Skuter vrijedan oko 5.000 kuna pronađen je u parku na Delti te je vraćen vlasniku, 36-godišnjem Riječaninu, a 19-godišnjak je nakon kriminalističke obrade pušten uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i oduzimanja tuđe pokretne stvari, koju je trebao dočekati od poštara.

Ta kaznena djela počinio je u noći s utorka na srijedu, a već danas oko tri sata upustio se u provalu u vozilo. No jedan ga je građanin vidio na djelu i odmah obavijestio policiju koja ga je zatekla dok je provaljivao u osobno vozilo marke BMW njemačkih registarskih oznaka. Trenutačno se 19-godišnjak opet nalazi na kriminalističkom istraživanju u riječkoj policijskoj postaji.