reakcija na policiju

Pročelnik riječkog HGSS-a: Naš kolega i dalje nije dobro, nismo očekivali ovakav ishod

02.02.2023 u 20:37

Bionic
Reading

Nakon što je primorsko-goranska policija kazala kako će sudionike incidenta na Platku prekršajno prijaviti, a među njima i člana HGSS-a koji je napadnut, o svemu je progovorio i šef te organizacije

'Ova današnja konferencija iznijela je neke informacije koje u najmanju ruku nismo očekivali da će biti takav ishod cijele priče', kazao za RTL pročelnik HGSS-a Stanice Rijeka Marko Andrić.

Na pitanje što se na Platku dogodilo, Andrić je kazao: 'Naš kolega je napadnut i to ne smijemo zaboraviti. U kasnijem razvoju događaja, naš kolega pred mojim očima, dva metra ispred mene, snažnim udarcem u glavu, izgubio je svijest na nekoliko minuta', rekao je Andrić pa dodao da kolega i dalje nije dobro.

'Ima vrtoglavice, bolove u vratu i dalje je na relaciji doktor kuća', dodaje pa kazuje da ne zna što očekivati.

Upitan mislili li da je policija s reakcijom zakasnila, Andrić je kazao: 'Ne znam što očekivati s obzirom na to da smo naša očekivanja snizili. Nadamo se da se neće staviti relativiziranje situacije jer na neki način osjećamo da se to izjednačava, svaka situacija koja se gore dogodila.'

  • +14
Mjesto gdje se dogodio divljački incident na Platku Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Nisam osoba koja bi trebala komentirati, ne poznajem policijske procedure. Mogu reći da sam adekvatno izvijestio i hitnu i policiju o tome da je gore osoba bez svijesti da je došlo do tučnjave. Isto tako izvijestio sam policiju što se dogodilo, i o udarcu u glavu i o gubljenju svijesti', dodaje.