mučne scene

[VIDEO] Objavljena snimka tučnjave na Platku, MMA borci udarili HGSS-ovca u glavu

02.02.2023 u 19:00

Bionic
Reading

Petoricu sudionika tučnjave na Platku prošle nedjelje policija će prekršajno prijaviti za naročito drsko ponašanje i tučnjavu, a među njima i pripadnika HGSS-a, rečeno je jutros na konferenciji primorsko-goranske policije.

Snimka brutalnog premlaćivanja procurila je u medije, a objaviIa ju je Nova TV. Cijelu snimku možete pogledati OVDJE.

Na početku se vidi da osoba u zelenim hlačama i crvenoj jakni hoda sama, a vidi se i auto koji je u snijegu. Dvojica muškaraca u crnoj, odnosno bijeloj jakni šeću od auta prema osobi u crvenoj jakni.

Na snimci se ne vidi što se događa do trenutka kada počinje rasprava između osobe u crvenoj jakni i osobe u bijeloj jakni. Osoba u crvenoj jakni se kreće prema muškoj osobi u bijeloj jakni i počinje naguravanje.

Zatim dotrčava osoba u crvenoj jakni i mušku osobu u crnoj jakni s leđa baca na pod. Počinje tučnjava, a u sukob se uključuju i druge osobe. Zabilježen je trenutak u kojem jedan muškarac u crnoj jakni nogom u glavu udara osobu koja sjedi na podu. Osoba u crvenoj jakni priskače u pomoć, kao i žena koja prema muškarcu kreće sa skijaškim štapom.

Ljudi priskaču u pomoć osobi na podu, a u pozadini istovremeno traje tučnjava. Dvije osobe su na podu, jedna u crvenoj jakni ustaje i kreće prema drugoj, no uskače ženska osoba i razdvaja ih. Tučnjava se može vidjeti u kutu ekrana, gdje osoba s kapom gura osobu u bijeloj jakni i hrvaju se.

Nekoliko trenutaka kasnije u tu situaciju priključuje se više osoba. Dolazi žena koja pokušava prekinuti tučnjavu, a zatim od muškarca u bijeloj jakni dobiva udarac u glavu. Osoba koja ju je udarila bježi na drugu stranu, nakon čega ona ustaje.

Istovremeno se na snimci može vidjeti nekoliko osoba okupljenih oko osobe koja je ostala ležati na podu.

  • +14
Mjesto gdje se dogodio divljački incident na Platku Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Podsjetimo, trojica mladića su u nedjelju navečer na skijalištu Platak divljački pretukla dvojicu pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i djevojku, a riječka policija podnijet će prekršajnu prijavu zbog 'naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

Policija je u svom priopćenju objavila da je trojac na skijašku stazu na Platku oko 20 sati došao BMW-om koji je propao u snijeg i zaglavio, nakon čega su zatražili pomoć 43-godišnjeg djelatnika zimske službe da ga odveze sa staze. Budući da isti to nije mogao učiniti, vozač se s još dvojicom suvozača s njime verbalno, a i fizički sukobio.

'U nastavku tučnjave sudjelovale su i druge osobe, a pritom je troje hrvatskih državljana ozlijeđeno te su zatražili liječničku pomoć u KBC-u Rijeka', priopćila je policija, dodavši da se kriminalističko istraživanje nastavlja.