svirepi zločin

Priveden muškarac osumnjičen za ubojstvo u vikendici u Zagorju

25.01.2021 u 11:55

Bionic
Reading

Zbog ubojstva 71-godišnje zagrebačke umirovljenice u selu nadomak Pregrade, zagorska policija stavila je lisice na ruke 69-godišnjem muškarcu

Prema prvim informacijama, svirepi zločin dogodio se u pokojničinoj vikendici prošlog tjedna, u noći sa četvrtka na petak. Policija je vrlo brzo po saznanju za događaj, u petak ujutro stigla na mjesto užasa, piše Jutarnji list.

Žena je, kako neslužbeno doznaje Jutarnju list, tupim predmetom umlaćena na smrt. Beživotno tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku i medicinu i kriminalistiku na Šalati na obdukciju, a muškarac, s kojim je posljednjih godinu, dvije dijelila krov nad glavom te su si uzajamno, kao samci, pomagali da lakše idu kroz život, predan je po dovršetku policijskog istraživanja pritvorskom nadzorniku.

Policija je zbog sumnje u ubojstvo uhitila 69-godišnjaka koji nije imao prijavljeno prebivalište ili boravište u Hrvatskoj, niti je kod sebe imao ikakve dokumente, ali je tu živio već neko vrijeme... Policija je došla do njegovog identiteta zahvaljujući otisku prsta kojeg je dao u SUP-u još davne 1970. godine, piše Jutarnji list.

Istražiteljima je rekao kako ga je žena 21. siječnja u 3.30 napala kuhinjskim nožem, on je uzeo cjepanicu i izudarao je po glavi. Poslije kažem više se ničega ne sjeća.

Par je živio u Zagrebu, ali nakon što im je kuća oštećena nakon potresa u Petrinji, preselili su se u Zagorje.