OBAVIJESNI RAZGOVORI

Pripuz popio piće s Petrovićem i odvjetnikom Matićem

30.12.2010 u 15:11

Bionic
Reading

Piće s društvancem nakon obavljenog obavijesnog razgovora u policiji bilo je prva stvar koju si je priuštio Zoran Pripuz, a ekipa Nove TV zatekla ga je u obližnjem kafiću s odvjetnikom Matom Matićem i Blažom Petrovićem

Pripuz nije bio raspoložen za novinarska pitanja. 'Nemam komentara, tu vam je moj odvjetnik' kratko je kazao, a Matić je na to kazao da 'on Pripuzu u ovom slučaju nije odvjetnik jer Pripuz nije prozvan ni za apsolutno kakvo počinjenje kaznenog djela niti je dobio status osumnjičenika pa da bi morao angažirati odvjetnika'.

'On je tamo bio kao građanin. Javio im se u srijedu jer je čuo da ga policija traži zbog obavijesnog razgovora. Zašto je to trajalo 20 sati kad se sve moglo napraviti i za sat vremena, ne znam', kazao je Matić

Pripuz se, podsjetimo, dobrovoljno javio policiji na obavijesni razgovor u zgradi PNUSKOK-a, što je potvrdio i glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

Blaž Petrović

Pripuza je policija tražila u sklopu akcije Šok 3, koju su mediji proglasili udarom na zagrebačko podzemlje, a u toj su akciji prošlog tjedna uhićeni Darko Dakić i Đorđe Vuletić te je protiv njih pokrenuta istraga zbog pokušaja ubojstva Dušana Miljuša i Josipa Galinca.

U akciji Šok 3 priveden je i Blaž Petrović, tzv. knjigovođa mafije, koji je danas pušten iz pritvora, nakon čega je s Pripuzom i Matićem popio piće, a potom sjeo u Audi i otišao.