REAGIRANJE

'Preseljenje Ministarstva zaštite okoliša nije stopirano!'

07.11.2014 u 12:17

Bionic
Reading

Povodom teksta objavljenog na tportalu o zaustavljanju preseljenja Ministarstva zaštite okoliša i prirode u Zagreb Tower iz spomenutog ministarstva stigao je ispravak koji objavljujemo u cijelosti

'Informacije u medijima nisu točne. Preseljenje se odvija u rokovima, pod uvjetima i po proceduri kako je planirano', stoji u ispravku koji je stigao iz Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Reagirao je i Državni ured za upravljanje državnom imovinom. 'Državni ured za upravljanje državnom imovinom nije zaustavio preseljenje Agencije za zaštitu okoliša u prostore Zagreb Towera. Jučer je održan sastanak, a potrebno je dodatno regulirati međusobne odnose uključenih strana kod pitanja preseljenja. Ovaj Ured još nije dobio službeni zahtjev na tu temu, već najavu zahtjeva. Po službenom primitku zahtjeva isti će biti razmotren, a meritornu odluku će donijeti nadležno tijelo', stoji u reakciji DUUDI-ja.

Slobodna Dalmacija je u tekstu, koji je prenio tportal, objavila da je Državni ured za upravljanje državnom imovinom stopirao preseljenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode koje je bilo planirano za ovaj vikend. Slobodna Dalmacija napisala je kako je DUUDI tražio da sve institucije koje se sele u Zagreb Tower međusobno dodatno reguliraju svoje odnose da se ne dogodi da jedna institucija bez pravne osnove uđe u prostor druge.