JOSIPOVIĆEVE IZJAVE O KUKANJU

'Predsjedniče, primite se posla!'

27.02.2013 u 12:19

Bionic
Reading

'Krajnje neprimjerenim izjavama o kukanju, predsjednik Ivo Josipović je, vodeći se svojim vlastitim ambicijama i interesima, pokazao zavidan stupanj političke nonšalancije i neprincipijelnosti. Predsjedniče, primite se posla', reagirali su iz Hrvatske udruge sindikata na jučerašnju Josipovićevu izjavu: 'Naša je velika boljka u kulturi kukanja. Većina je više spremna kukati nego raditi. To se mora promijeniti'

'On se pridružio brojnim političarima kako u Vladi, tako u Saboru koji lamentiraju, troše vrijeme, sole pamet sirotinji, umjesto da rade svoje poslove. Josipović jasno poručuje eventualno neopredjeljenim centrima moći u Hrvatskoj da je spreman podrediti se interesima onih koji bi ga željeli i ubuduće gledati na Pantovčaku', rekao je šef HUS-a Ozren Matijašević.

Podsjeća na zahtjev upućen Josipoviću da inicira tematsku sjednicu Vlade zbog loših ekonomskih pokazatelja, no, kaže, predsjednik to nije učinio. HUS zaključuje da predsjednik svojom izjavom dokazuje kako je upravo on taj koji kuka.

'Pustite predsjedniče prazne priče i uhvatite se posla jer s ovakvim načinom dajete doprinos već započetim raspravama o ulozi PRH kao para-institucije', rekao je Matijašević.