DRAMA U JARMINI

Pozvonio na vrata i ispalio 10 metaka na trudnu policajku

Bionic
Reading

'Upucana sam! Ljudi, pomozite! Majko! Oče! Pomozite mi!', izvikivala je oblivena krvlju trudna policajka Julijana H.(26) u nedjelju oko 22.20 sati, na koju je, kao i na njezinog supruga Ivicu H. (43), na kućnom pragu u Ulici Ljudevita Gaja u mjestu Jarmina na vinkovačkom području ispalio desetak hitaca iz kalašnjikova 24-godišnji pijani Tomislav J., piše Jutarnji list

Tomislav J. se nakon paljbe uputio u nepoznatom pravcu i pod vidnim utjecajem alkohola, no nije daleko dogurao jer se sam predao u postaji, a ranjeni Ivica i Julijana, koja je u drugom mjesecu trudnoće, prevezeni su u bolnicu na sanaciju ozljeda i izvan su životne opasnosti.

Iako se točan motiv ovog strašnog događaja još istražuje, nagađa se da su svemu kumovale trzavice Tomislava J. i Ivice H. oko imovine. Sud je, pišu 24sata.hr, Ivici nakon rastave s  bivšom suprugom Marijom prvo dodijelio djecu, a sad i kuću u kojoj su živjeli. Rastali su se upravo zbog Tomislava s kojim se Marija intimno zbližila dok je još bila u bračnoj zajednici. Tomislav je, tvrde susjedi, više puta došao pred kuću i otvoreno pred susjedima prijetio bivšem mužu svoje sadašnje zaručnice.

'Bilo je prestrašno! Gore nego u filmovima. Julijana je vapila za pomoći. Iz nje je krv samo kapala. Susjedi su joj podvezali noge. Tomislav im je tu večer poslao SMS da dolazi. Pozvonio je na vrata. Ona mu je otvorila. Otišao je do prtljažnika automobila, izvadio pušku i pucao im oboma u noge. Meci su parali tišinu dok je troje djece spavalo na katu sobe, a najstariji sin je bio u gradu. Zanijemili su svi od šoka. Tomislav je bio pijan k'o letva. Ništa nije govorio. Samo je pucao i potom pobjegao. On živi s Ivičinom bivšom suprugom Marijom koja je u visokom stupnju trudnoće. Jadna ta žena sad kad vidi zbog kakvog je mangupa ostavila divnog Ivicu, s kojim ima četvero djece', ispričala je Jutarnjem listu jedna od stanarki u ulici.