ROBIJA IZ SIVOG DOMA

Poznati srpski glumac Bane Vidaković uhićen zbog preprodaje heroina

18.07.2020 u 17:11

Bionic
Reading

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izvijestilo je kako je poznati srpski glumac Branko Bane Vidaković, kojeg najprije znamo po ulogama u filmovima 'Lepa sela lepo gore' i 'Mi nismo anđeli' Srđana Dragojevića, uhićen zbog posjedovanja i prodaje heroina

Uz Vidakovića, u petak je uhićen i četrdesetogodišnjak, identificiran kao M.I., kod kojeg je droga pronađena u maski na licu.

Vidaković i M. I. uhićeni su u garaži u beogradskom naselju Vračar, prilikom pokušaja bijega automobilom, javlja Nova.rs. U trenutku kad je policija krenula privesti dvojac, vozač M. I. je naglo krenuo unatrag i udario u drugi automobil.

Policija ih je potom izvukla kroz prozor, te u maski na licu M. I. pronašla 20 grama heroina. U Vidakovićevom stanu su potom pronašli još 10 grama droge i dvije vage. Obojica su pritvoru.

Izvor: Društvene mreže

Poznavatelji bivše jugoslavenske i poslijeratne srpske kinematografije pamte Vidakovića u ulogama barmena Šilje u filmu 'Mi nismo anđeli', kao i profitera u filmu 'Lepa sela lepo gore', redatelja Srđana Dragojevića. Nešto stariji će ga se, pak, sjetiti i kao Robije iz serije 'Sivi dom', scenarista Gorana Markovića i redatelja Darka Bajića.

Vidaković je u jednom od posljednjih medijskih istupa podržao odluku svog kolege Nikole Koje koji se u međuvremenu i službeno preselio u Sloveniju, nezadovoljan životom u Srbiji pod režimom Aleksandra Vučića.