SVAĐA U KARLOVCU

Policijski domar upucao zeta pa završio u pritvoru

08.04.2010 u 16:21

Bionic
Reading

Protiv Karlovčana koji je jučer pucao u svog zeta pokrenuta je istraga i određen mu je 30-dnevni pritvor, doznaje se danas u karlovačkoj Policijskoj upravi

Nakon što ga je saslušao, sudac Ivan Perković donio je danas rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju i, zbog bojazni da će ponoviti ili dovršiti započeto kazneno djelo, odredio mu tridesetodnevni pritvor, kazala je glasnogovornica Suda Alenka Laptalo.

Prema priopćenju policije, S. B. je jučer oko 20,10 sati u svom stanu u Karlovcu u Ulici Miroslava Krleže nakon verbalnog sukoba i naguravanja sa zetom V. Z. ispalio u njega jedan hitac i nanio mu teške tjelesne ozljede. Pištolj iz kojeg je pucao legalno je posjedovao, a utvrđeno je da imao 0,90 g/kg alkohola u krvi.

Policija je također priopćila da je S. B namještenik Policijske uprave karlovačke na radnom mjestu domara, te da je Službeničkom sudu u Zagrebu podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka protiv njega.

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice u Karlovcu Josip Žunić kazao je Hini da je ozlijeđeni primljen u Bolnicu s prostrijelnom ranom u području desne strane lica i vrata. Radi se o teškoj tjelesnoj ozljedi zbog koje je bio jučer operiran i nije u životnoj opasnosti, rekao je Žunić.