PROMETNA NESREĆA

Policija traži svjedoke strašnog sudara u Dubravi jer ne može do kraja rasvijetliti što se dogodilo

08.03.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Zagrebačka policija objavila je priopćenje u kojem građane moli za pomoć vezano za prometnu nesreću koja se dogodila jučer na raskršću ulice Dubrava i Kapucinska u kojoj su sudjelovali 51-godišnjak za volanom Audija čeških nacionalnih oznaka i 26 godišnjak za volanom BMW-a zagrebačkih registarskih oznaka

Policija ne može rasvijetliti do kraja situaciju koja se odigrala na raskršću pa traži svjedoke koji su bili tamo kako bi se mogle utvrditi sve okolnosti prometne nesreće. Svi koji su se tamo zatekli mogu im se javiti na telefon 01/6333-408 ili 192.

Podsjetimo, uslijed siline naleta BMW se odbio se na nogostup gdje naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje na parkirane Kiu Ceed i Volkswagen polo. Audi se od udarca zarotirao, a krhotine plastike otpale s vozila odbačene na nogostup i tramvajsku stanicu gdje su udarile u maloljetnicu koja je šetala po njemu.

Vozači su prebačeni u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je vozači oba vozila teško ozlijeđeni dok je lakše ozlijeđenoj maloljetnici liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Kako je jučer izvijestio Jutarnji list za volanom BMW, koji je velikom brzinom išao po Aveniji Dubrava, vozio je Mihael Ćibarić (26), jedan od četvorice braće Ćibarić koji su prije godinu dana, nezadovoljni sporim 'tretmanom' u KB-u Dubrava, napali administratora bolnice.

Ćibarić je osuđen pravomoćno na devet mjeseci zatvora, koji su mu zamijenjeni radom za opće dobro.

  • +46
Prometna nesreća na križanju Avenije Dubrava i Kapucinske ulice Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr

Drugi sudionik nesreće s kojim se Ćibarić sudario također dobro poznat policiji. Radi se o hotelijeru i menadžeru Robertu Paliću (51), koji je sjedio za upravljačem Audija RS 8, i protiv kojeg je USKOK prošle godine otvorio istragu da je šef skupine koja je, trgujući luksuznim vozilima, utajila porez.