STOŽER NEGIRA POVEZANOST

Policija traga za razbijačima ćiriličnih ploča

07.01.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Vukovarska policija traga za počiniteljima koji su u noći s nedjelje na ponedjeljak u Vukovaru oštetili i otuđili šest ploča s natpisima na zgradi Općinskog i Prekršajnog suda u Županijskoj ulici. Kako saznajemo u PU Vukovarsko-srijemskoj u tijeku je kriminalističko istraživanje i analiza snimki nadzornih kamera postavljenih na zgradi sudova koja se nalazi u središtu Vukovara

'Svih šest oštećenih ploča nalazile su se na istoj zgradi u kojoj su smješteni sudovi i nadzorne kamere. U tijeku je kriminalističko istraživanje i pregledavanje snimaka radi utvrđivanja počinitelja, jednog ili više njih', tportalu je rekla Marijana Maja Barbarić, policijska službenica za odnose s javnošću PU Vukovarsko-srijemske.


Vladimir Iljkić iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara kaže da ta braniteljska udruga nije povezana s noćnim incidentom.

'Stožer to nije organizirao. Mogu razumjeti da su nekoga isprovocirale nedavne izjave predstavnika srpske manjine Milorada Pupovca, koji se našao na nekim stajalištima iz 1991. godine.', rekao je Iljkić.