TKO IH JE VIDIO?

Policija traga za četiri nestale osobe

13.08.2009 u 15:44

Bionic
Reading

U tijeku je potraga za D.Š. (51), poduzetnikom iz Slavonskoga Broda čiji su nestanak jutros prijavili prijatelji s kojima je sinoć gledao nogometnu utakmicu. Policija je danas izvijestila o još tri nestale osobe

Pretpostavlja se da se utopio jer su se prijatelji rano jutros - nakon što su sinoć gledali utakmicu u restoranu na obali Save i zabave - kupali u Savi. Nestalog poduzetnika vidio je jedan ribolovac dok je plivao u Savi. Uz pripadnike brodsko-posavske Policijske uprave, za nestalim tragaju i osječki policijski ronioci.

U utorak, 11. kolovoza, Policijskoj postaji Petrinja prijavljen je nestanak Tanje Ivanišević, rođene 1969. godine, s prebivalištem u Petrinji. Prijavu nestanka podnio je njezin suprug koji je naveo da je Tanja 10. kolovoza oko 20.30 sati otišla od kuće te se nakon toga nikome nije javila niti se vratila kući. Tanja Ivanišević visoka je oko 165 cm, srednje tjelesne građe, kratke crne kose, a u trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu majicu na bretele s crnim točkama, kratke bijele hlače, dok je na nogama imala japanke roza boje.

Istog je dana istoj policijskoj postaji prijavljen nestanak Ljubana Prusca, rođenog 1928. godine, s prebivalištem u Petrinji. Prijavu nestanka podnio je njegov šogor te je tom prilikom izjavio da je Ljuban 10. kolovoza oko 8 sati ujutro otišao od kuće u grad te se nakon toga nije vratio niti se ikome javio. Ljubanova supruga rekla je da se on teško kreće i hoda uz pomoć štapa te da povremeno zaboravlja stvari. Nestali Prusac visok je oko 160 cm, slabije tjelesne građe, kratke sijede kose, a u trenutku odlaska od kuće bio je odjeven u donji dio trenirke sive boje, plavu košulju, crne cipele, crni sako, dok je na glavi imao crnu šiltericu.

Šibenska policija i dalje traga za 77-godišnjim Antom Klepom koji je iz obiteljske kuće u Šibeniku otišao 7. kolovoza i od tada mu se gubi svaki trag. Klepo je, kako navodi šibenska policija, iz kuće otišao 7. kolovoza, a njegov nestanak prijavljen je 11. kolovoza. Visok je 172 centimetra, srednje je građe, ima oblo lice i ćelav je. Kad je otišao iz kuće, bio je odjeven u svijetle hlače i svijetloplavu kariranu košulju. Na nogama je imao crne cipele, a služio se štapom za hodanje, izvijestila je šibenska policija.                                                          

Tanja Ivanišević
Ljuban Prusac
Ante Klepo