HRVATI U POZNANJU

Pogledajte kako su huligani oteli uhićenog kolegu

11.06.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Poljski specijalci izvukli su iz skupine Hrvata u Poznanju jednog od navijača i pokušali ga odvesti do marice. No na putu preko trga presrela ih je agresivna skupina kolega uhićenog i doslovce ga otela iz ruku policije

Dosta glavobolja zadala je poveća skupina hrvatskih huligana specijalcima u Poznanju u nedjelju popodne, tek koji sat uoči starta utakmice Hrvatske i Irske.

Naime, poljski specijalci uhitili su jednog od Hrvata i pokušali ga preko trga ispratiti do policijskog vozila, no u jednom trenutku ispred njih se stvorila skupina od 10-ak navijača koji su doslovce na silu omogućili bijeg uhićenom kolegi. Krenulo je kratkim uvjeravanjem da policajci puste uhićenika, a kad to očito nije upalilo, krenule su i šake i noge prema iznenađenim i nespremnim policajcima i uhićeni hrvatski navijač se istrgnuo i pobjegao.

Nakon toga su poletjele stolice prema specijalcima koji su krenuli na navijače, no srećom sve se ubrzo smirilo. Domaći navijački forumi bruje o tome da su BBB-ovci bili napadači, a uhićenik pripadnik Torcide.