FASHION GURU

Grabar Kitarović 'znalački' nabacila navijački šal i opet nadmašila samu sebe

  • 12.07.2018 u 12:09

  • Bionic
    Reading

    Kolinda Grabar Kitarović zbog svog strastvenog navijanja i podrške Vatrenima postala je viralni hit. Iako je polufinalni dvoboj morala propustiti zbog sastanka čelnika NATO-a, uz reprezentaciju je bila duhom, ali i, kako se sama pohvalila, stajlingom

    Zadnjih dana od naših nogometaša u svijetu je popularnija jedino naša predsjednica. Ona skače, pleše, navija, presvlači se, skida kile, lakira kosu... Mi smo zadnja zemlja iza Bugarske po standardu, ali imamo lijepu predsjednicu i nama je to, čini se, dovoljno. Da su barem onda njezini stajlinzi na nivou, nego su neprikladni i, kako bi se nogometnim žargonom reklo, na prvu loptu loši.

    Preuski dres koji je imala prvi put na stadionu u Rusiji izgleda toliko loše da odmah djeluje jeftino. Tako ne bi ispalo da je koristila ženski dres, tj. da su za nju napravili žensku verziju dresa. Ipak je ona naša predsjednica. Muški dres jednostavno ne stoji dobro na ženskom tijelu.

    • +5
    Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na utakmici Hrvatska - Danska Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX

    Na utakmici s Rusijom skakala je ispred Medveda u lošem kostimu, i to ne baš lijepe crvene nijanse, a zaobišla je i protokol odjenuvši ispod njega opet onaj isti dres. Njezino skakanje u muškom dresu i ženskim hlačama izgledalo je jako zanimljivo, a dok su se kod nas neki zgražali, svijet je ipak bio oduševljen tim prizorom.

    Zahvaljujemo svim državama koje našu predsjednicu hvale zbog ljepote, ali to nije njezina funkcija.

    Predsjednica RH Grabar Kitarović u loži sa Šukerom, Infantinom i Medvedevim Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

    Za polufinalnu utakmicu protiv Engleza, na svoju veliku žalost, morala je biti na sastanku NATO-vih čelnika. Iako nije došla neka izjava koja je nama bitna, vidjeli smo da je Kolinda poklonila hrvatski dres Trumpu. Kud baš njemu, umjesto da je našla nekog puno zgodnijeg i pametnijeg, kome bi taj dres barem pristajao. Bilo je tamo puno zanimljivijih čelnika od njega, poput španjolskog premijera Pedra Sancheza ili kanadskog Justina Trudeaua, ali avaj… Nastavilo se ulizivanje Trumpu.

    https://www.instagram.com/p/BlF82IJBso6/?utm_source=ig_web_copy_link

    Iz Bruxellesa je najavila da će staviti nešto s nacionalnim obilježjima na sebe da bude uz naše nogometaše. Naivno sam u prvi mah pomislio da će to biti neki broš, ali to je ipak previše sofisticirano za našu predsjednicu pa je 'znalački' nabacila navijački šal, i to s resicama, i opet nadmašila samu sebe u modnom smislu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.